Veelgestelde vragen
Niet alle apps in de DICTU App Store zijn publiekelijk voor iedereen beschikbaar. Aan de hand van het opgevoerde emailadres wordt gecontroleerd of je toegang hebt tot de app. Denk je met het opgevoerde email toegang te hebben tot de app, neem dan contact op met servicedesk van je eigen organisatie.
Het kan, bij uitzondering, tot 15 minuten duren voordat je de e-mail hebt ontvangen.
Dat klopt, vanuit de DICTU App Store (DAS) download je direct uit de Google Play Store.
Dat is dan niet de juiste versie. Apple staat het sinds mei 2019 niet meer toe om niet-publieke apps zoals deze apps via hen te distribueren.
Dit is niet de juiste versie van de app. Aangeraden wordt om de app uit de DICTU App Store te downloaden, en de geïnstalleerde versie te de-installeren.
Eens in de zoveel tijd dient dit te gebeuren. Als je (bijna) nooit apps downloadt zal deze vraag waarschijnlijk komen. Deze voorwaarden moeten worden geaccepteerd om de app te downloaden.
Standaard staat iTunes Store op een iPhone. Indien dit toch niet zo is, moet deze app eerst geïnstalleerd worden. De Apple App Store opent automatisch met de iTunes Store, installeer de app en klik opnieuw op de link in de mail om de app te downloaden.
Nee, de apps in de DAS kosten nooit geld: ze zijn gratis.
Eens in de zoveel tijd wordt deze vraag standaard gesteld als je geen betaalgegevens hebt gekoppeld aan de Google Play Store.Deze stap kun je overslaan, voor deze app zijn geen betaalgegevens nodig.
Open in de browser van je device https://apps.dictu.nl, kies de juiste app en volg de getoonde instructies.
Indien je de app ook op een ander device wil installeren, doorloop dan het downloadproces opnieuw.
De downloadlink die per e-mail wordt verstrekt is maar eenmalig geldig.
De app staat niet meer op je device, maar je wilt de app opnieuw downloaden. Ga dan opnieuw het downloadproces door.